Много се чудех каква да бъде темата на днешната публикация. Имам доста нови идеи в последните седмици. Но също така ми направи впечатление, че мина известно време от последните споделени празни опаковки. От април насам изразходих не един или два продукта, но кой да пази опаковките 😀 Заради това преди да се оттърва от поредния Beauty Trash, нека ви споделя кои са те и какво впечатление са ми направили. Ако статии на подобна тематика са ви интересни, нека продължим заедно напред. 🙂

Laneige Water Sleeping Mask

Месеци наред само чувах за тази хидратираща, нощна маска. Разбира се, моята любопитна натура побърза да последва и този hype, без много да се замисли. За щастие, маската се предлага в два размера: travel size от 25 мл и нормалната разфасовка от 70 мл. Закупих я в малката опаковка, но ми отне много време да я привърша. Този beauty trash определено напълно си заслужава! Има лека и гелообразна формула, която при нанасяне буквално се превръща във вода и се слива с кожата. Освен това, не оставя след себе си мазен филм, а само хидратирана и гладка на докосване кожа.

Beauty Trash - Laneige Water Sleeping Mask

Използвах я като основен хидратиращ продукт за нощна грижа, когато усещах сухота и изпъване на кожата. Но поради леката си формула, може да бъде нанесена и след друг крем. Подходящ е за всеки тип кожа, дори за чувствителна, склонна към акне. Това е възможно заради изчистения й състав. Препоръчвам я с две ръце и самата аз ще си закупя пълноразмерната опаковка за студените месеци.

Biotherm Biosource Anti-Pollution Lotion

По принцип далеч не съм сред почитателите на бранда Biotherme. През годините съм изпробвала не един или два техни продукта, които не ме бяха впечатлили с ефекта си. Именно поради тази причина бях леко скептична, когато консултантка в парфюмерията Douglas ми препоръча този лосион. Реших да рискувам и да й се доверя, като отново си закупих малката опаковка от 200 мл. Но сякаш много добре си паснахме с него! <3

Biotherm Biosource

Търсех си хидратиращ тоник или лосион за през деня. Формулата му е много лека, няма неприятен мазен филм, който остава по кожата. За обещанието за хидратация в продължение на 24 часа няма как да потвърдя дали е вярно или не. За през деня е много освежаващ. Единствено не ми допадна, че има аромат (т.е. съдържа парфюми). Но не раздразни чувствителната ми кожа, именно заради това продължих да го използвам. Сякаш много добре си паснахме и определено бих си закупила по-голямата опаковка и в бъдеще.

CeraVe Regenerating Eye Cream

Следя Hyram от месеци насам и едната марка, която винаги присъства сред неговите препоръки е CeraVe. След първоначалния fail с Hydrating Cleanser-a, който се превърна много бързо в Beauty Trash, направих необходимото проучване преди отново да изхвърля пари на вятъра. Попаднах на много положителни коментари, на които реших да се доверя. На пръв поглед има по-гъста формула, която при нанасяне се прелива с кожата.

За да попие напълно му трябват няколко минути, но не го отчитам като минус точка, тъй като имам подобен опит и с други кремове за околоочната зона. Изпробвах го и под коректор и съм впечатлена, че не причини никакво събиране на продукт в фините линии. Определено бих препоръчала този Beauty Trash за дамите над 25 години, защото го намирам за твърде хидратиращ. Смятам, че по-младите момичета нямат нуждата от толкова дълбока хидратация в зоната около и под очите.

Beauty Trash - CeraVe

Това беше за днешната неделна публикация. Доста скромен beauty trash и състоящ се изцяло от продукти за грижа за кожата. Но в последните месеци и създалата се ситуация, гримът уви вече не е ежедневие за мен. Но пък за сметка на това, полагам старателни грижи за състоянието на лицето си. Споделете ми какво можем да открием сред вашия Beauty Trash. С вас ще се видим следващата неделя, а до тогава …

ХОХО,
А

Disclaimer:

This blog post does not include any affiliate links and the author has not received any payments to promote products or fellow bloggers. However, due to the recent changes in German law, the post has to be marked as an unpaid advertisement (unbezahlte Werbung / Anzeige), for any products shared or links to social media accounts.