Tati Beauty – eдва ли има някой, който се интересува от грим, и до момента не е чул за марката. Ако все пак има – ехо, под камък ли живеете? 😀 Шегата на страна, но Тати Уестбрук е една от най-популярните дами в Beauty Community-то. Известна с подробните си ревюта и неспонсорирано съдържание, Тати бързо се превърна в любимка на много. Днес ще си поговорим за най-новия продукт на марката, който носи името Blendiful. Ще ви споделя как и защо реших да му дам шанс, както и дали това е Top или Flop продукт за мен. Нека започваме

Blendiful – Facts & Figures

Вторият продукт на Tati Beauty беше лансиран в през втората седмица на месец януари. Но какво всъщност представлява той? Blendiful е нов вид апликатор за грим, който сама Тати споделя, че дори не сте предполагали, че ви е необходим. Blendiful е иновативен продукт, изработен изцяло от полиестер. Меката му текстура, която улеснява нанасянето на не само течни, но и на прахообразни продукти, определено го прави game changer. Удобната му и гъвкава форма позволява бързото и лесно нанасяне на продукт, без да оставя нежелани линии по лицето.

Blendiful Unboxing

Комплектът съдържа голям и малък апликатор. Препоръчва се големият да се използва за нанасяне на грим, а малкия със сърцевидна форма за touch-ups през деня. Можете да го закупите от официалния сайта на бранда срещу 18 $. За интернационална доставка се доплащат допълнително 9,90 $. След успешно завършена и платена поръчка, получавате и номер за проследяване на вашата пратка. Както споменах, продуктът е изработен от полиестер, не е тестван върху животни и е определен като веган. Почистването му може да стане както на ръка, така и в пералнята.

Тъй като някои от вас знаят, че живея в Германия, исках да ви дам и информация за колко дни пристигна пакета при мен и имало ли е проблеми на митницата. Поръчката направих на 15.01 сутринта, а пратката беше изпратена още на другия ден. На 23.01, апликаторите пристигнаха на летище Франкфурт и бяха задържани на митница за проверка. За тяхното освобождаване не ми се наложи да направя допълнително плащане, тъй като цената на пакета не надвишава 40 €. Седмица по-късно, на 29.01 получих известие, че апликаторите са получени на моя адрес. Ако поръчвате, имайте предвид че доставката от Tati Beauty отнема около две седмици.

How is the Blendiful performing?

Признавам си съвсем честно, че бях скептично настроена към новия продукт на Tati Beauty. Някак не вярвах, че този апликатор ще изпълни всичките големи дадени обещания. Въпреки това, изгледах няколко ревюта на различни YouTuber-и, на които мога да се доверя. Отзивите бяха единодушни – всички са очаровани от Blendiful. Бързо направих поръчка на сайта на бранда. Около две седмици по-късно получих продуктите и нямах търпанието да ги подложа на тест.

Отварайки опаковката на продукта, веднага забелязах, че и двата апликатора са наистина и доста “маневрени”. Могат да бъдат прегъвани по различни начини, за да достигнете и най-трудните места на лицето. Тази гъвкавост определено е голям плюс. Също така ми попада, че не е нужно да мокриш апликатора, както при Beauty Blender-a. За теста, използвах любимите си продукти, защото са ми познати и исках да дам равен шанс на Blendiful.

Започнах нанасянето на фон дьо тена на точки върху лицето. Използвах по-голямата част на големия апликатор и започнах да потутвам кремообразния продукт в кожата. Бях готова с цялото лице за по-малко от минута, а обикновено ми отнема около три с четка. Нещото, което ме изненеда приятно е, че получих същото желано покритие като с четка, с по-малко количество. Самият апликатор не “гълта” продукт както правят Beauty Blender-ите, но предлага равномерно, лесно и бързно нанасяне, без каквито и да е линии по лицето. Хареса ми, че сля фон дьо тена напълно с кожата и придаде естествен, сатенен завършек. Дори на мястото, където имам лек обрив изглежда чудесно, без да се захваща за сухите участъци.

А как се справя с коректора?

След като успешна апликация на фон дьо тен, бе време да пристъпя към следващата стъпка от грим рутината ми – коректорът. Нарочно използвах по-малко количество от обичайното и не направих грешка. С Blendiful, разнесох продуктът под очите за секунди и без да се притеснявам, че половината ще бъде поет от гъбката. Заради гъвкавата му и заострена форма лесно се достига до вътрешния ъгъл на окото, както и в зоната около носа. Тук отново препоръчвам потупващи движения за максимално покритие и преливане.

Време е да запечатя основата с прахообразна пудра, за да я задържа максимално през деня. Тъй като любимата ми пудра от TamTam Beauty свръши и нямам как да си я закупя отново, защото е лимитиран продукт, използвах друг мой фаворит сред прахообразните пудри – Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder. Преди да запечатя коректора на мястото му, минах отново с апликатора на Tati Beauty и след това използвах заострената му част за поставянето на пудрата. Същото направих и с Т-зоната, а каквото беше останало по самия пад, разнесох по цялото лице.

Wear Test with Blendiful by Tati Beauty
Wear Test | No Filter, No Corrections
Final Thoughts

След като вече седмица, повтарях тестовете с Blendiful by Tati Beauty, смятам, че мога да оценя апликатора. Харесва ми, че е мултифункционален продукт – може да се използва за всяка една стъпка от подготвянето на красива основа. Изключително лесен е за употреба, заради гъвкавата си форма и материал. Забелязах, че използвам по-малко количество от кремообразните стъпки в моята грим рутина, а постигам същото равномерно покритие и издръжливост през деня. Това определено е позитивна страна и за моя портфейл ха-ха. Постигнатата визия изглежда естествено на дневна светлина, а финишът е по-скоро сатенен. Допада ми, че чрез този апликатор, сухите участъци от лицето ми не изглеждат повдигнати.

Дали ще го използвам за всяка стъпка в ежедневния си грим – но го използвах с удоволствие за фон дьо тен, коректор и пудра. Като единствен минус за апликаторите на Tati Beauty бих посочила, че се почистват трудно с измиване на ръка, но това е оплакване на високо ниво. Изпрани в пералнята на 40 градуса, излизат сравнително добре почистени. Самата Тати ни сподели, че апликаторът определено е high maintenance продукт, което мога да потвърдя.

А сега и отговорът на най-важният въпрос: бих ли препоръчала Blediful by Tati Beauty? С две ръце и категорично да. Рутината ми се намали почти на половина като времетраене, използвам по-малко продукт и все пак постигам страхотни резултати. Даже онзи ден, напълно забравих, че нося грим, защото не усещах никаква тежест върху лицето си, дори след 6-7 часа носене. Ако искате да изпробвате нещо ново и иновативно, няма да сгрешите с Blendiful. А бих ли си го закупила отново? Определено ДА. Обмислям идните дни да си поръчам още една бройка.

Надявам се това ревю ви е било полезно, а другата седмица ще сме отново заедно в неделя. До тогава –

ХОХО,
А

Disclaimer:

This blog post does not include any affiliate links and the author has not received any payments to promote products or fellow bloggers. However, due to the recent changes in German law, the post has to be marked as an unpaid advertisement (unbezahlte Werbung / Anzeige), for any products shared or links to social media accounts.