Здравейте, прекрасни! Надявам се седмицата, както и новият месец са започнали успешно за вас. Днес ще продължим с рубриката Bloggers Sharing и ще ви запозная с Роси. С нея ще си поговорим на няколко интересни теми, а за да не губим повече време, нека се прехвърлим директно към краткто интервю.

Ася: Разкажи ни за себе си.

Роси: Здравейте, казвам се Роси и съм от София. Дълги години работех във финансови институции, а от три години работя от вкъщи като фрийленсър. Много обичам животните и особено кучетата. Имам едно малко зверче, порода чихуахуа и го обожавам. От много години гримът е моята страст, а от да речем около четири години много се интересувам от грижа за кожата и качествена бяла козметика. В свободното си време обичам да се разхождам с кученцето ми, да чета и да гледам Netflix и YouTube. 

Bloggers Sharing – Meet Rossy

Ася: Какво те мотивира да стартираш блога си?

Роси: Винаги съм искала мое си място в интернет пространството, от което да мога да споделям всичко около бялата и декоративната козметика, за продуктите, които ми помогнаха да се избавя от акнето. YouTube не е моето място, за това реших да създам блога и Инстаграм профила си.

Ася: Интересуваш се от корейска козметика, би ли ни споделила как се запали?

Роси: В края на 2017 година страдах от ужасно бактериално акне. След консултация с дерматолог, започнах лечение и когато нещата започнаха да се подобряват реших, че е крайно време да заложа на наистина качествена козметика с добър състав. По това време попаднах и на канала на прекрасната Галя Симеонова в YouTube. От нея научих много за корейската козметика и реших да поръчам и първата си корейска есенция. Още първият месец видях значително подобрение в състоянието на кожата си. И така започнах да заменям всичките си настоящи продукти с корейски такива. Към днешна дата за щастие акнето е само лош спомен и се справих с почти всички белези.

Ася: Кои продукти от нея откри, че пасват на кожата ти? А има ли такива, от които не остана доволна?

Роси: За моята кожа това определено са продуктите с високо съдържание на охлювена слуз. Именно тези продукти ми помогнаха да се справя с белезите от акне и до ден днешен поддържат кожата ми здрава и без пъпки. В по-голямата си част корейската козметика е с прекрасен, чист състав и доказано работи. Просто както при всяка друга козметика и тук е важно да се изберат подходящите продукти според типа кожа, нейините нужди и възраст. Лично аз предпочитам да ползвам продукти от една и съща марка и серия, така виждам най-голям ефект върху кожата си. В интерес на истината до сега няма продукт, който наистина да ме е разочаровал. Но това се дължи главно на факта, че преди за купя нещо много внимателно проверявам състава и чета много мнения и ревюта. Може би да има една, две маски, които не бих купила отново и то не защото кожата ми е реагирала по някакъв начин към тях, а просто имам други по-любими.

Ася: Има ли правила в грима, които винаги следваш?

Роси: Честно казано не. Гримирам се както на мен ми харесва и според настроението. Най-важното нещо за мен е идеалното почистване на грима в края на деня. 

Ася: Без какъв продукт не излизаш от вкъщи?

Роси: Слънцезащитен крем за лице и то целогодишно. През студените месеци ползвам фактор 30, а през топлите 50+. Пазете кожата си от най-ранна възраст, след години тя ще ви се отблагодари!

Ася: Какъв съвет би дала на хората, искащи да създадат свой блог, но нямат смелостта да го направят?

Роси: Нямат нищо за губене. Просто да го направят. И да правят нещата с желание, да пишат за това, което наистина ги вълнува, а не да следват трендове. Да залагат на качеството пред количеството и да бъдат себе си.

Благодаря на Роси, че се включи към Bloggers Sharing и ми гостува във втория пост от тази рубрика. Линкове към нейния блог, както и Инстаграм профил, ще откриете в Disclaimer частта. Надявам се да ви интересно да се запознаете с още един изгряващ блотър и не забравяйте да я последвате.

Завинаги ваша,
А

Disclaimer:

Instagram account: myplaceby
Blog: http://myplacebyr.com/

This blog post does not include any affiliate links and the author has not received any payments to promote products or fellow bloggers. However, due to the recent changes in German law, the post has to be marked as an unpaid advertisement (unbezahlte Werbung / Anzeige), for any products shared or links to social media accounts.