Здравейте, прекрасни! Още една седмица върви към своя край и съвсем неусетно стигнахме до времето с дълги, слънчеви дни и кратки топли нощти. Днес в “Bloggers Sharing” ми гостува прекрасната Поли, с която имах честта да се запозная благодарение на нейното първо предизвикателство, а именно Bulgarian November Challenge. Коя е тя, какво я мотивира, както и повече за двете й предизвикателства, в които се включиха стотици и нейните съвети към начинаещите в сферата на блогърството – надникнете по-надолу.

За Поли – каквато е и каквото иска да я виждат

Ася: Разкажи ни за себе си, Поли. 🙂

Поли: Казвам се Поля и съм блогър, така бих искала да ме запомнят и разпознават всички. В живия живот (така наричам времепространството извън социалните мрежи и интернет) работя като бизнес анализатор в софтуерна компания и ужасно харесвам работата си. Обичам импулсивните решения, харесвам новите запознанства и искам да имам домашен любимец. Пътуването до познати и непознати места зарежда батериите ми.

Ася: Какво те мотивира да започнеш блога си?

Поли: Не крия, че идеята за блога ми се роди в следствие на желанието да получавам PR пратки, да бъда канене на различни ивенти във връзка с лансирането на нови продукти и възможност за допълнителен доход. След като mypinkylife видя бял свят и осъзнах, колко отговорно е всъщност писането на статии, споделянето на лично и искрено мнение. Към днешна дата горе изброените неща вече не са ми приоритет и това, което ме мотивира да поддържам блога си е взаимната подкрепа, контактите и възможността да се запознаеш с много нови хора, с които споделяте общи интереси.

Зад кадър: от къде дойде идеята за предизвикателствата?

Ася: В края на октомври ни представи #BulgarianNovemberChallenge, какво те вдъхнови да създадеш това предизвикателство?

Поли: Присъствах на презентация, организирана от инфлуенсър агнеция, на която гост-лектор беше едно вдъхновяващо момиче – @bibons. Тя спомена различни тактики за ежедневна активност в #instagram и идеята да създам общност около даден хаштаг ми беше супер интересна. Измислих темплейта и темите буквално за 15 минути. А изненадата, колко много хора взеха участие и публикуваха снимки ежедневно беше огромна.

Ася: През април, много публикуваха заедно с теб всеки ден в рамките на новото ти предизвикателство #НовоАзПрезАприл. Защо се спря на по-лична тематика този път?

Поли: Ще бъда честна – доскуча ми от ежедневните постове, които не носят кой знае какъв смисъл, публикуваме дрехи, козметика, ресторанти, места и какви ли не още неща без дас споделяме личната си история зад тях. И това супер много ме натъжава. Когато прочетеш за личното преживяване на даден човек, нещата стават много по-интересни и стойностни. Това, че постоянно се крием зад снимки, които “знаем”, че евентуално биха се харесали на даден бранд, ме кара да мисля, че сме леко лицемерни и бихме пренебрегнали себе си в името на това да бъдем забелязани.

Все пак определям себе си като Beauty Blogger, нямаше как да не задам поне един въпрос с подобна тематика

Ася: Назови един грим продукт, без който не излизаш от вкъщи.

Поли: При мен май средно положение няма – всичко или нищо. Но за да не се измъквам толкова лесно, бих казала – коректор.

Ася: Неизменна част от сутрешната ми рутина е …

Поли: Ох, тази сладка рутина … започвам с грижа за кожата – всичко що може да се сетите – правя го най-вече, защото ме събужда и освежава. Всичко останало след това, може да бъде пропуснато.

За кулинарните изкушения и бъдещите планове

Ася: В последно време ни споделяш повече кулинарни изкушения. Кое от всички ти е любимо?

Поли: Охх, това е тема, на която страшно много искам да наблегна, да се разгърна и да обърна повече внимание… Може би през втората половина на годината. При мен нещата стоят така – ако го приготвям в собствената си кухня, значи ми е любимо. В последно време най-най-най много харесвам авокадото (хаха, има ли някой, който все още не знае това ). Приготвям си wrap с гуакамоле, пиле и чедър.

Къде да открием вдъхновението и какви съвети дава Поли на начинаещите в блогърството

Ася: Къде откриваш вдъхновението?

Поли: Вдъхновението е навсякъде около мен, в комуникацията ми с близки, познати, приятели, последователи. Във вечното скролване в Instagram и Pinterest. Във видеата за допълнителна квалификация, които гледам. Навсякъде …

Ася: Последен въпрос – какво би посъветвала тези, които тепърва започват своя блог?

Поли: За всички, които искат да създадат свой собствен блог – бъдете себе си, не копирайте, развивайте се, като постоянно учите нови неща, свързани с блогването, публикуването на съдържание, изграждането на уебсайт – всичко, което ще ви помогне да бъдете най-добрите. Опитайте се да бъдете иновативни, открийте своята топла вода

Благодаря на Поли за гостуването в “Bloggers Sharing”, както и за възможността да я опознаем по-добре. Не забравяйте да разгледате нейния блог MyPinkyLife, както и да я последвате в Instagram, ако още не сте го направили. 😉

Надявам се, този пост е бил интересен и полезен за вас. Съвсем скоро ще продължим не само с рубриката “Bloggers Sharing”, но и с много нови ревюта и впечатления. Пожелавам ви прекрасен следобед и до скоро!

Завинаги ваша,
А

Disclaimer:

Instagram account: my.pinkylife
Blog: https://www.mypinkylife.com/


For more Bloggers Sharing articles follow the link


This blog post does not include any affiliate links and the author has not received any payments to promote products or fellow bloggers. However, due to the recent changes in German law, the post has to be marked as an unpaid advertisement (unbezahlte Werbung / Anzeige), for any products shared or links to social media accounts.