Коледните и новогодишни празници са съвсем близо и всеки от нас е в търсене на перфектния подарък за любимите ни хора. Понякога със сигурност на всеки му минава през ума да пита за лист с желания, за да може наистина да зарадваме близките ни. Именно така се вдъхнових за днешния блог пост. Днес ще ви споделя своя Holiday Wishlist. В него споменавам предимно продукти, които са предизвикали любопитство в мен и са сравнително нови на пазара. Надявам се подобен тип публикации ви дават няколко нови предложения и можете да ми споделите, кои от тях бихте пробвали вие. 🙂 Сега нека продължим напред към моя Holiday Wishlist!

Charlotte Tilbury Mini Filmstar Bronze And Glow
Copyrighting: Sephora.de

Започваме моя Holiday Wishlist с travel size опаковката на много популярната палитра за лице от Charlotte Tilbury. Filmstar Bronze & Glow присъстваше в рутината на всяка голяма YouTuber-ка преди около година и позитивните мнения за качеството на тази палитра бяха многобройни. Признавам си, че на редовната цена от близо 60 € дори не бих се замислила да си я закупя. Но този travel size формат определено дава възможността на много от нас да се докоснат до изяществото на Charlotte Tilbury. Като продукт под формата на пудра имам очакването, че ще е издръжлив и лесен за нанасяне.

Laura Mercier Tinted Moisturizer Foundation
Tinted Moisturizer
Copyrighting: Douglas.de

Продължаваме моя Holiday Wishlist с този Tinted Moisturizer от бранда Laura Mercier. Моя близка приятелка ми сподели още преди няколко месеца за него и колко е доволна. Знаете, че аз си падам по много по-покривни фон дьо тени и този тип продукти рядко са предизвиквали интерес за мен. Но виждайки колко прекрасно и естествено стои на нейната кожа, дори след дълъг работен ден, нямаше как да остана впечатлена. Има дни, в които ми се иска да сложа някакъв грим, дори да съм просто у дома. В такива моменти си признавам, че ми се иска да имам фон дьо тени с леко покритие или някакъв тип ББ крем.

Becca Under Eye Brightening Corrector Concealer
Holiday Wishlist - Colour correcting Concealer
Copyrighting: Douglas.de

Още един продукт, който влезе в моя Holiday Wishlist по препоръка на близка приятелка. 🙂 Сякаш модата на colour correcting-a поотмина, но за хората с тъмни кръгове под очите, коректорите с лек прасковен цвят са същинско спасение. В последните месеци разбих своя режим на спане и често ми се случва да се събудя с тъмни кръгове. Особено когато ми се налага да съм в офиса (случва се дори в lockdown периода 🙂 ), искам да изглеждам свежа. С голямо удоволствие сложих този коректор в кошницата си и само чакам douglas да пуснат някое намалание. 😀

Milk Makeup Cooling Water Stick
Holiday Wishlist - Eye cooling stick
Copyrighting: Sephora.de

На следващо място в моя Holiday Wishlist откриваме този разхлаждащ стик за зоната под очите от Milk Makeup. Нямам никакъв опит с подобен тип стикове, но си представям, че чрез охлаждащия ефект той би спомогнал за намаляването на торбичките под очите. Предполагам, че това е стъпка, която може дори да се причисли към грижата за кожата след нанасяне на крем за околоочния контур. Вие ползвали ли сте го и ако да, какви да вашите впечатления? 🙂

Charlotte Tilbury Hollywood Superstar Glow Highlighter
Holiday Wishlist - Highlighter
Copyrighting: Sephora.de

За къде ще сме в този Holiday Wishlist, ако нямаше нито един glow продукт! А това не е просто поредния Highlighter, а цяло бижу. За мен, Charlotte Tilbury е брандът с най-изящни опаковки, а аз сама си падам естетически по тях. Като част от празничната си колекция, марката предлага и този красив highlighter. Бях убедена, че подобен цвят мога да открия лесно, но уви не е така. Цената е околo 45 €, което е определно към горната граница на high-end makeup. За съжаление, в немския сайт на Sephora е вече изчерпан, но се надявам, че все пак ще успея да се добера до него.

Fenty Beauty Powder Foundation
Holiday Wishlist - Powder Foundation
Copyrighting: Tempalia

На последно място, но не и по важност. Всъщност това е продуктът, който ми даде идеята за днешната публикация за Holiday Wishlist. Случайно попаднах на видеото на прекрасната австарлийска YouTuber-ка Nikkia Joy, в което тя изпробва този фон дьо тен под формата на пудра. Всъщност нямам никакъв опит с подобен тип продукти, но виждайки колко лесно се нанася и колко е издръжлив дори в горещото австралийско лято, определено останах любопитна. Пудрата ще може да бъде закупена след 26.12.2020, когато и официално ще излезе на пазара. С голямо удоволствие бих я изпробвала във филиал на Sephora, след празниците.

Надявам се днешната статия ви е била полезна и интересна. Споделете ми пробвали ли сте някой от тези продукти, както и кой от тях бихте си закупили. Ще се радвам да чуя вашите мнения. С вас ще се видим отново съвсем скоро, а до тогава …

ХОХО,
А

Disclaimer:

This blog post does not include any affiliate links and the author has not received any payments to promote products or fellow bloggers. However, due to the recent changes in German law, the post has to be marked as an unpaid advertisement (unbezahlte Werbung / Anzeige), for any products shared or links to social media accounts.