Здравейте, прекрасни! Надявам се сте имали чудесен уикенд, слънчево настроение и хубаво време. Вдъхновена от прекрасната Ебру, днес започвам нова рубрика, а именно – Talks with Bloggers. Като част от нея, ще ми гостуват няколко мили момичета и с тях ще си поговорим както за мотивацията им да започнат с блогването, така и за интересни теми като грим, грижа за кожата и lifestyle. Но нека не се бавим повече и нека ви представя днешната специална гостенка – Ебру!

Bloggers Sharing – Meet Ebru

Ася: Разкажи ни за себе си 🙂

Ебру: Здравейте, аз съм Ебру, синьото момиче на Инстаграм. Запалена съм по пътуването от както се помня, а най-любим ми е селският туризъм в България. Обичам козметика, грим и всякакви такива неща. <3

Ася: Какво те мотивира да започнеш своя блог?

Ебру: От много време исках да си имам платформа, в която да пиша за това, което ми харесва. Това, че съм живяла в малък град ме спираше, защото там се гледа странно на това. Мотивира ме много ordinarygirl.veronikabeauty. Помогна ми да разбера, че стига да искам нещо силно, без значение кой какво казва.

Ася: Кои са твоите beauty favorites, без които не можеш и защо?

Ебру: Фон дьо тен! Толкова обичам фдт-на на Лореал, че не мога да опиша. Лек е и е с хубаво покритие и хабя пета опаковка. Лицето ми е пълно с несъвършенства и когато се гримирам, посягам към него. Също така не мога и без спиралата си! Обичам дълги и извити мигли.

Ася: А какво не би ни препоръчала, защото за теб се е окозало Flop продукт?

Ебру: Не препоръчвам основа за грим. Пробвала съм толкова много и всяка ми докарва обрив, запушени пори и черни точки. Според мен, ако един продукт е хубав, то няма нужда от продукт под него. А и колкото по-малко стъпки в грим рутината, толкова по-здрава кожа!

Ася: Кой съвет за здрава кожа следваш винаги?

Ебру: Четири прости стъпки за здрава здрава кожа: измиващ продукт, тоник, околоочен и хидратиращ крем. Много е важно продуктите да бъдат съобразени с типа кожа и с възрастовата група.Също така редовното почистване на четките за грим и редовната смяна на кърпите за лице. Ако имате проблам с кожата, препоръчвам ДЕРМАТОЛОГ! Тази думичка не е страшна, а много хора я пренебрегват. Ако действаме сами, само може да усложним проблемът.

Ася: Какво ще посъветваш тези, които искат да започнат собствен блог, но не намират смелостта?

Ебру: Съветът ми е … ако желаете нещо силно, то тогава нищо не трябва да ви спира! Пишете за това, което искате и не следете трендове. Най-добрите блогъри са тези със собствен почерг в блоговете си! Не се страхувайте да започнете нещо ново, именно така започват най, хубавите неща в живота!

Иска да блогодаря на Ебру за вдъхновението, както и за нейното участие днес. А към самата нея: Ебру, бъди все така прекрасна, неподправена и в бъдеще да ни споделя още от своите съвети за пътешествия из България, а и не само.

Надявам се, че този пост ви е бил интересен, както и новата рубрика Bloggers Sharing. Линк към блога на Ебру ще намерите по-долу. Посетете блога й и не забравяйте да я последвате в Инстаграм. 🙂

Пожелавам ви успешна седмица и нека април бъде изпълнен с много позитивизъм и любов!

Завинаги ваша,
А
[Werbung, da Verlinkung]
Blog: https://onlytravelandmakeuplovers.blogspot.com/?m=1
Instagram: only_travel_and_makeup_lovers