Дните стават по-къси, сменихме отново часовника, а и Halloween е съвсем скоро. Какво по-подходящо време за една по-тъмна и смела визия с Vampy Lips! 🙂 Гримът на очите е много семпъл и лесен за пресъздаване. А фокусът пада върху тъмните устни в бордо. Ако ви е интересно как създадох тази есенна визия, нека продължим заедно напред. 🙂

Гримът на очите

Както с всяка друга визия, започвам от очите. По този начин дори да има fall out от сенките, лесно ще мога да почистя и да продължа с основата. Днес използвах една любима палитра, към която уви посягам твърде рядко – Anastasia Beverly Hills Sultry. За нея съм ви разказвала в отделна статия, която можете да откриете тук. А като допълнение има и три различни и цветни визии там. Заложих именно на нея, защото знаех, че червилото, с което ще завърша този Vampy Lips грим е със студен подтон.

Used Eye Shadows

За очите използвах само три цвята от палитрата. След нанасянето на любимита ми основа от Nars, която всъщност е коректор, запечатах с най-светлия цвят от палитрата Sultry – Fresh. С помощта на пухкава четка нанесох светло кафеникаво-сивия нюанс Twig в сгъвката на окото. Продължих да преливам, докато не постигнах желания резултат. Във външния ъгъл на окото с малка пухкава четка нанесох цвета Dystoplan и прелях с предния. Но нещо ми липсваше! Именно заради това прецених да добавя и тънка, но ефектна очна линия. Завърших гримът на очите с две любими мои спирали, които се допълват по чудесен начин. Първо използвах Maybeline Lash Sensational, а след нея за обем добавих и ABH Lash Brag.

Основата и тъмно червило за Vampy Lips ефект

След като тематиката на днешния грим е Fall Makeup Look, нямаше как не използвам хидратираща основа и матов фон дьо тен. Избрах два любими продукта – Dior Backstage Face Primer & Estee Lauder Double Wear. Фон дьо тенът нанесох с помощта на Buffer Brush, за да постигна максимално покритие. Винаги минавам и с beauty blender, за да отстраня излишен продукт, както и да прелея по-добре във външни части на лицето. Няма да изнедам никого с избора за коректор. Познахте ли? Tarte Shape Tape, разбира се!  Запечатах само коректора под очите и Т-зона с малко количество от безцветната пудра на Laura Mercier.

Vampy Lips - Eye Look

Много подходяща за есенната ми визия е брондиращата пудра от Dior. Бронзантът съдържа фини бляскави частици и има много естествен ефект върху кожата. Използвах цвета Soft Sunlight. А за руж използвах цвят с неутрален подтон, за повече свежест. Подобно на бронзанта, избрах руж с леки частички. Това е Catrice Blush Box в 030. В най-високите части на лицето, като носа, горната част на скулите, както и под и над веждите, нанесох Moonstone от Becca

За да постигна този изпъкващ цвят на устните и да ги направя наистина Vampy Lips, се спрях на течно матово червило. Тъй като нямах молив за устни в толкова тъмен цвят, се спрях на нещо близко по тон, макар и по-светло. Това е моливът за устни от Essence в цвят 06 now or never. Над него нанесох и течното матово червило от NYX Cosmetics в цвят Transylvania. И с два пласта от него завърших днешната Vampy Lips грим визия.

Финалният резултат
Vampy Lips - Final Result

Лесна и семпла визия на очите с ефектен Vampy Lips ефект – знам, ground breaking for fall season! 😀 Но определено е подходяща за предстоящия Halloween. Споделете ми имате ли планове за следващия уикенд или ще сте като мен – couch potato? А харесвате ли тъмните червила и по какви поводи ги използвате? Ще ми е интересно да разбера. С вас ще се видим отново другата неделя с нова публикация тук, а до тогава …

ХОХО,
А

Disclaimer:

This blog post does not include any affiliate links and the author has not received any payments to promote products or fellow bloggers. However, due to the recent changes in German law, the post has to be marked as an unpaid advertisement (unbezahlte Werbung / Anzeige), for any products shared or links to social media accounts.