Честита неделя, момичета! За мен днешната статия е изключително специална. В нея ще ви запозная с една прекрасна млада дама, на която се възхищавам. От доста време обмислях да я поканя на гости, но все не събирах смелостта. За мен Габи от XOXOGabrielle същинско олицетворение на млада, красива, талантлива, интелигентна и трудолюбива жена. Макар да не се познаваме лично, мога да ви споделя, че тя притежава едно спокойствие, което е заразно. Без много приказки, нека ви запозная с Габи от XOXOGabrielle. 🙂

Copyrighting: xoxogabrielleblog – Instagram
Ася: Здравей, Габи, би ли се представила на читателите на днешната статия?

Габи: Здравей, Аси, благодаря за поканата, много се вълнувам за това гостуване. Знаеш колко много харесвам блога ти!
Винаги ми е било трудно да се представям, защото винаги има много какво да кажа, но рядко го правя. Казвам се Габриела, на 28 години съм, в момента съм в Русе – един от най-красивите български градове. Работя като “маркетинг специалист”, нещо което преди години изобщо не съм си представяла, защото образованието ми е в коренно различни сфери. Любимо занимание през свободното ми време е писането в блога и снимането. Най-голямо удоволствие ми доставят три неща: да прекарвам време със семейството ми, да пия капучино с огромна пяна и да хапвам вкусни прясно изпечени кроасани в компанията на любим човек в някое малко кафене в непознат за мен град и да чета интересна книга на плажа. 

XOXOGabrielle - Coffee Mug
Copyrighting: xoxogabrielleblog – Instagram

А от съвсем скоро, едно от любимите ми занимания включва и игри с две котенца, които попаднаха при мен съвсем случайно (ако изобщо можем да вярваме в случайностите), но внасят много радост в дните ми.

Ася: През юли отпразнува четири години от създаването на твоя блог XOXOGabrielle. Каква беше движещата мотивация за теб, за да започнеш?

Габи: Започнах, защото винаги съм обичала да пиша и снимам. След много странни и неуместни коментари, реших, че е време напук да си направя блог. И ето, днес, четири години по-късно, съжалявам, само че не съм започнала по-рано!

XOXOGabrielle - Planner
Copyrighting: xoxogabrielleblog – Instagram

Продължих, защото ми харесваше да научавам много нови неща, да се запознавам с много интересни хора и винаги да имам ново предизвикателство пред себе си. Радвам се, разбира се, на всеки позитивен коментар, който получа, това също означава много за мен. Благодаря на всички, които ме подкрепят.

Ася: Днес след четири години, на какво те научи блога си XOXOGabrielle?

Габи: Научи ме на търпение, защото не всичко се получава за един ден и от първия път. Все още ме учи на постоянство, това не мога да кажа, че съм го овладяла още. На моменти размишлявам дали дисциплината е по-важна от вътрешното желание и мотивация. Та, това е вътрешен дебат, чийто отговор се опитвам да открия. 

Научи ме също, че трябва да бъда по-смела, ясно и точно да определям стойността на времето и усилията си… научи ме да казвам “не”.

Ася: В блога си пишеш на интересни бюти и лайфстайл теми, но коя от тях е твоята страст?

Габи: Най-много обичам да пиша за пътувания, парадокс е броят на темите, свързани с пътешествия… Освен това обичам да разказвам и за бюти продукти, тъй като споделям само за тези, които наистина харесвам. Допадат ми и темите за личностно развитие, смятам да включа повече от тях в бъдеще. 

Beautiful Gabby in Greece
Copyrighting: xoxogabrielleblog – Instagram
Ася: Като твой последовател в Инстаграм винаги ме е привличал подреденият ти и елегантен профил. Каква е тайната зад него?

Габи: Много ти благодаря! Не знам дали има тайна.. мисля че е усет, малко проба-грешка и малко повече планиране. Минала съм през доста периоди, всички можете да ги разгледате във фийда ми. Допускала съм доста грешки, но най-важното за мен е да съм “true to myself” – да показвам нещата, точно както ми харесват, независимо дали това се вписва в естетиката и трендовете в момента. Всеки един сегмент от фийда ми показва какво ми е харесвало в този период.

Ася: Вероятно е имало периоди на трудности за блога и инстаграм профила ти, ако е така какви да били те и как успя да преминеш през тях?

Габи: Трудности не бих казала.. единствено моменти, в които просто не ми се пише. Не насилвам нещата, изчаквам да открия муза и време. Наскоро точно на датата, на която стартирах блога се оказа, че сайтът беше спрян.. много се изплаших първоначално, за щастие, оказа се малка грешка… всичко се оправи след два дни 🙂

Ася: Коя стъпка не би пропуснала в своята бюти или грижа за кожата рутина?

Габи: Със сигурност не бих пропуснала почистването! Много е важно кожата да се почиства правилно, защото иначе всичко друго се обезмисля.

Beauty Corner of XOXOGabrielle
Copyrighting: xoxogabrielleblog – Instagram
Ася: Любимци, за които се сещаш в момента – какво те впечатлява в тях?

Габи: Ох, любимциии… от къде да започна?! Много харесвам продуктите на Brave New Hair – до сега не съм пробвала нещо, което да ме е разочаровало. Любим български бранд ми е Nature Power Cosmetics – продукти произведени с много любов от натурални съставки. Харесвам също и продуктите на гръцката марка Korres. Разбира се, The Ordinary, от които просто искам да пробвам всичко! Любими са ми лаковете за нокти на OPI. От дрогерийните марки декоративна козметика, най-голям фаворит ми е Bourjois. 

Brave New Hair
Copyrighting: xoxogabrielleblog – Instagram
Ася: Кои три продукта са винаги с теб по време на пътуване?

Габи: Винаги нося измивен гел, хидратиращ крем и маска за лице. Ако мога да си вмъкна и четвърто – розова вода.

Ася: Къде откриваш вдъхновението?

Габи: Навсякъде около мен. Вдъновението идва от всичко, което правя ежедневно. Ако имам нужда от малка екстра дозичка, то веднага отварям Pinterest & Instagram, където откривам такива красоти!

Ася: Като по-опитна в света на блогването и инстаграм, какво би посъветвала тези, които сега започват?

Габи: Да не слушат всички, които им казват, че няма да стане и че е повърхностно занимание 😉 Да са постоянни и да пробват, за да открият кое им се получава, кое им харесва и как и дали искат да продължат. Не на последно място, да подбират внимателно източниците си и да не се притесняват да пишат на хора, които харесват за съвет или просто ей така.

XOXOGabrielle - Personification of Beauty & Talent
Copyrighting: xoxogabrielleblog – Instagram

Благодаря на прекрасната Габи от XOXOGabrielle за гостуването днес. Не забравяйте да разгледате и нейния Инстаграм профил – xoxogabrielleblog. С вас, моите любими читатели, ше се видим другата неделя. А до тогава …

ХОХО,
А

Disclaimer:

This blog post does not include any affiliate links and the author has not received any payments to promote products or fellow bloggers. However, due to the recent changes in German law, the post has to be marked as an unpaid advertisement (unbezahlte Werbung / Anzeige), for any products shared or links to social media accounts.